IKAL HAIR MIST : RAHSIA BELLA JAGA RAMBUT WALAUPUN BERTUDUNG !

IKAL HAIR MIST
.
Kebaikan.
.
Ikal -'Hair Mist' sesuai untuk digunakan oleh pelbagai jenis rambut seperti rambut kusam, rambut berbau hapak & masam, rambut berkelimumur, rambut patah, rambut kering dan pelbagai lagi. Ikal boleh dibawa kemana sahaja dengan saiz nya yang sederhana. Ikal digunakan tidak kira situasi anda sedang buat apa contohnya bersukan , photoshoot, melancong, bekerja, rutin harian. Ia boleh digunakan kemana sahaja anda berada. 
Kandungan kandungan yang ada didalam Ikal -'Hair Mist' ini kandungan yang sangat membantu untuk membaik pulih masalah rambut anda. Kandungannya adalah coconut oil, olive oil, jojoba oil, argan oil, vitamin E & F. Iyaa! Semua ini terkandung dalam 1 botol Ikal. 
Ikal boleh merawat masalah rambut anda serta kulit kepala anda. Apa masalah nya ??? Masalahnya seperti rambut bercabang, rambut kelihatan kering & kusam, rambut anda berkelimumur, rambut patah, rambut anda berbau hapak & masam setelah seharian memakai tudung atau scarf. Iyaaaa !! Ikal la penyelesaiannya !!
.
 Harga RM70 exc.postage
.
Cara Order:Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/01121378240
.
#ikalhairmist
#ikalhairmistmurah
#hairmist
Hampa ada masalah Rambut Kering ?
Rambut Berkelimumur ?
Rambut Kempis ?
Kulit kepala berbau hapak gara-gara hampa Bertudung ?
Kulit kepala yang sentiasa gatal ?
Mai sini kaih... Mai sini kami bantu hampa untuk dapatkan rambut yang Super Duper Wangi sepanjang masa , Tak Kelepet & rambut hampa akan sentiasa segar bugar walaupun hampa bertudung na...
Kalau nak tahu Make up by Bellaz ni seorang yang sgt sibuk al maklum lah popular kan. Job sana sini, pagi ke malam. So rahsia bella kekal selesa walau hampir seharian berhijab adalah dengan menggunakan Ikal Hair Mist ni. 
Walau perlu bekerja seharian dan berhijab pula tu, rambut tetap di pelihara sihat dan selesa.

Ikal hair mist rm70 
Berminat untuk +60103772459 
#ikalhairmist #hilangbau #hapak #malaysianig #masam #bausegar #wanitahijab #hijabi #hijabista #merawatrambut #muslimah #jualmurah #murah #sayajualmurah #sayajualonline #instashop #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #hairstyles
Perkongsian dari #MuaBellaz :"Hampa tau dak.... Kita kan pakai tudung... Rambut akan berbau kepam ja kalau seharian dok dalam serkup... Betoi dak ??Nih Bella nak Share ngan hampa nih... Produk nih baguih la... Dah tu Wangi sangat haih ! Bella ada jumpa 1 Hair Mist... Laaaaa Wangi bak ang.... Bella pakai hari-hari lepas mandi tau...Rambut Bella panjang so kalau Bella tak jaga, memang lari la tok laki Bella 😂😂Lepaihtu.... Kalau hampa ada masalah rambut gatal , kelumumur penuh satu kepala sampai bersepah-sepah kat baju tu... Elok sangat la cuba "IKAL HAIR MIST By LOVENDA BEAUTY" nih...Memang Compom la masalah hampa selesai..."
No automatic alt text available.
BAHAYA WEH !!!
MEMANG SANGAT BERBAHAYA !!

6 FAKTA TENTANG IKAL HAIR MIST : 
  • Sangat Mudah untuk digunakan (Hanya perlu Spray aje pada rambut selepas mandi atau bebila masa & dimana-mana je yang hampa nak...)
  • Menambah keyakinan diri (Mana tak yakin... Bila rambut dah cantik , wangi & bebas dari segala masalah kulit akan membuatkan kita bertambah yakin dengan diri walaupun berhijab... Jangan amik mudah hal rambut... Rambut merupakan aset paling penting bagi seorang Wanita)
  • Kulit kepala akanlebih terpelihara & membaiki masalah rambut (Kandungan dalam Ikal Hair Mist nih memang sangat-sangat bagus.. Ia akan membantu menyelesaikan segala masalah rambut & kulit kepala yang hampa alami selama nih)
  • Sesuai untuk digunakan dimana jua (Botol yang berbentuk spray yang mudah untuk hampa letak dalam handbag... Memang bule bawak kemana ja yang hampa suka malah hampa bule Spray ja bebila yang hampa nak...)
  • Jojobo Oil (Ini merupakan salah satu bahan Utama yang terkandung dalam Ikal hair Mist Spray nih... Hampa mesti tau kan betapa bagusnya Jojobo Oil nih...)
  • Argan Oil (Ini juga merupakan Bahan Utama dalam Ikal Hair Mist Spray... Argan Oil merupakan salah satu minyak yang sangat bagus untuk rambut & akan membantu untuk membuatkan rambut serta kulit kepala akan lebih Sihat & Kuat)

No automatic alt text available.
BAHAN HEBAT IKAL HAIR MIST : 
  1. Coconut Oil
  2. Olive Oil
  3. Jojoba Oil
  4. Argan Oil
  5. Vitamin E & F
#Repost @fasyabebo (@get_repost) ・・・ 
Dear ladies, . I am currently in love with this Ikal-Hair Mist from @lovendabeautyhq and everyone should have this too. Let you hair do the talking, bau wangi bunga sakura and very easy to use❤❤. It's rich with Vit E, F, Argan Oil, jojoba oil, coconut oil and olive oil for healthy hair and scalp. #ikalhairmist #lovendabeautyhq

TESTIMONI PENGGUNA IKAL HAIR MIST :
Dah tak menang tangan sis nak balas Whatsapp & order bertalu-talu dari customer. Sapa berminat boleh join team kami cepat sebab stok limited sangat-sangat
Terima kasih dear, flawless sangat 😍😍😍
.
Anyone nak join untuk batch postage esok boleh cepat2 order.
Mengandungi jojoba oil, argan oil, coconut oil, olive oil, vitamin E & F yang sangat baik untuk rambut. Selain tu, wangi bau sakura, hubby msti sayang lebih 😘😘
Another satisfied customer, thanks dear @aidaxzaz .
Selain mengandungi minyak argan, minyak jojoba,minyak kelapa, Vitamin E & F yang penting untuk penjagaan rambut, Ikal juga berdaftar dan diluluskan oleh KKM : NOT170500910K
.
So siapa lagi nak join order untuk batch esok boleh cepat2 contact sis. Yang nak join jadi team Ikal boleh tengok next photo 😘
Dah try ikal hair mist ?
RM70 JE!!!
.
Korang yang ada masalah rambut wajib ada satu. Bukan apa ikal hair mist ni memang best gila.  Korang tak payah pening2 dah rambut gugur ke, rambut kasar,  rambut berminyak atau rambut berkelumumur yang tak pernah nak habis! .
Spray je ikal hair mist. Senang. Semua boleh settle siap tambah pewangi lagi kat rambut korang sebab wangi gila ikal ni tau. Serius tak tipuuu..
.
So jangan tunggu lagi, grab now
WA 0143792850
.
#ikal #ikalhairmist #masalahkulit #masalahkulitkepala #rambutgugur #masalahrambut #hijab #hairmist #hairmistmurah #sprayjer #kelimumur #rambutsehat #masalahwanita #wanitacantik #wanitahebat #produkwanita #asetwanita #mahkotawanita
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: 2 people
Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, smilingImage may contain: 1 person
 Dropship  Diperlukan

FREE POS LAJU 

Sebotol 60ml : RM70 SEM RM80 SS
No automatic alt text available.
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI

Cara Pembelian IKAL HAIR MIST SPRAY : 
 Terus Whatsapp ke :
 CLICK SINI
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No : Click Sini
Read More...