DMS 360 DERMAX SUPERSKIN 360 : CANTIK GEBU SEAWAL 7 HARI !


Flawless dalam 7 hari? Biar betul nih  
Biar Betol  
Jangan cepat tak percaya tau.... Anda perlu mencuba dulu baru tahu  
Berpuluh malah Bratus testimoni setiap hari..
Memang kami akan cakap anda RUGI la kalau masih belom mencuba...

Anda pernah ke tak dengar nama Product Dermax Superskin 360 atau Simple sikit la , Just name it DMS SKINCARE 360  

Pernah anda dengar produk Dermax Superkin 360 atau DMS360   

Bagi yang yg belum kenal, Dermax Superskin atau DMS360 telah terkenal, terlaris dan diiktiraf di 7 buah negara Asean. Hebat kan  
Kenapa Anda Perlu Memilih DMS 360 Dermax Superskin
  • Disahkan Halal
  • Mendapat pengiktirafan dari KKM, GMP & BPFK
  • 100% TIADA Mercury
  • Mempunyai SPF25
  • TIADA Hidroquinone
  • Tanpa pengelupasan
  • Tiada kesan sampingan
  • Sesuai untuk lelaki & wanita

DMS 360 TERBUKTI MAMPU MERAWAT : 
  • Jerawat / Parut Jerawat
  • Blackhead / Whitehead
  • Cela / Tompokan Hitam
  • Liang Pori Terbuka
  • Jeragat / Pigmentasi
  • Mencerahkan Kulit
  • Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
  • Meratakan Tona Kulit Muka
  • Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
  • Mengawal Minyak Berlebihan
  • Memberi Kelembapan Kulit
  • Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
  • Melambatkan Proses Penuaan
  • Menegangkan Kulit Muka..
SET ASAS TERDIRI DARIPADA :
  • 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
  • 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
  • 1 Bar Soap Cleanser

APA YANG TERKANDUNG DALAM DERMAX SUPERSKIN 360 @ DMS 360

1. SABUN CLEANSER EXTRACT HONEYDEW + COLLAGEN + ALGAE (30G) :
Sabun Kolagen yang berkesan memperbaharui kulit dari lapisan dalam. Tembikai susu amat kaya dgn Vitamin A, B Complex & vitamin C yg merupakan elemen penting Dermax Superskin Sarat dengan Vitamin E & C dari Extract Honeydew dan dalam penjagaan kesihatan kulit dan saraf. Amalan penggunaan bahan yang mengandungi khasiat tembikai susu pada setiap hari akan menghasilkan kulit yang bersih & sentiasa sihat berseri.

2. KRIM SIANG DERMAX SUPERSKIN 360 (20G) :
Day Cream DMS 360 Menggunakan bahan asas dari air & Collagen pati sarang burung. Bahan ini ternyata berkesan membantu menghalang radikal bebas dari terkena kulit serta berkesan mengembalikan keanjalan & kulit. Collagen yang terkandung dalam Dermax superskin juga efektif dalam penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus. Selain membekalkan kecantikan pada kulit, sarang burung dapat memulihkan kulit dalaman si pemakai.

3. KRIM MALAM DERMAX SUPERSKIN 360 (20G) :
Night Cream DMS 360 Menggunakan glutathione & air sebagai agen memulihkan kulit yang rosak DUA KALI GANDA lebih efektif serta mencerahkan kulit wajah.

testimoni dms 360
PERUBAHAN YANG DAPAT RAKAN2 MALAH ANDA SENDIRI AKAN MELIHAT SELEPAS MENGGUNAKAN DMS 360
  • Kulit kurang berminyak
  • Tona kulit akan lebih sekata
  • Wajah akan menjadi lebih cerah berseri secara semulajadi
  • Kedutan serta garis halus akan berkurangan
  • Wajah akan kekal awet muda
  • Kulit wajah akan lebih anjal & tegang
  • Blackhead & Whitehead akan semakin hilang
  • Pigmentasi yang teruk(tompokan hitam) serta jeragat mulai pudar
  • Liang pori akan lebih mengecil
  • Jerawat akan mengecut malah parut juga akan menghilang
  • Kulit akan semakin gebu & menjadi kemerah merahan
  • Kulit akan kelihatan lebih muda & segar
  • Kulit menjadi lebih halus & lembut

SELAIN TERDAPAT IMPROVEMENT PADA LUARAN, SECARA TAK SEDAR DALAMAN ANDA JUGAK AKAN MENGALAMI PERUBAHAN YANG POSITIF
  • Kadar PH kulit menjadi seimbang
  • Memperbaharui dan mengaktifkan sel yg telah rosak
  • Menghapuskan sel kulit mati
  • Wajah akan rasa Lebih Ringan & Segar
  • Tiada lagi masalah Gatal pada wajah
  • Membantu menghasilkan kulit baru
CARA MENGGUNAKAN DMS SKINCARE 360
  • Cuci muka dengan air dan usapkan Honeydew soap pada wajah yang basah dan diurut secara lembut dan menyeluruh,bilas bersih dan lap kering
  • Sapukan Krim Siang DMS dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna dan glowing
  • Ambil sikit di tapak tangan dan ratakan seluruh wajah sehingga krim betul-betul serap pada wajah disertai dengan urutan lembut di wajah.
PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM / FREQUENT ASKED QUESTION (FAQ) DERMAX SUPERSKIN DMS 360

Q : Siapa yang boleh guna produk dms?
A : Produk sesuai untuk perempuan & lelaki pada semua peringkat umur.

Q : Berapakah tempoh masa krim & sabun ini boleh habis?
A : Bergantung kepada pemakaian pengguna. Biasanya 1 bulan hingga 2 bulan untuk krim,
     manakala 1 bulan untuk sabun.

Q : Berapa lama masa yang diambil untuk melihat keberkesanannya?
A : Kesannya bergantung kepada jenis kulit muka, persekitaran (suasana tempat kerja),
     usia (remaja lebih cepat kerana metabolisme tinggi, sel-sel kulit aktif menyerap khasiat
     produk) & pemakanan. Biasanya dalam masa 1 - 3 minggu sudah nampak jerawat
     berkurangan. Kulit menjadi lebih halus, pori-pori mengecil, cerah dan terasa lembab
     semulajadi. Selepas penggunaan selama 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat
     mulai hilang, garis-garis halus berkurangan, kulit lebih anjal dan mulus.
     Wajah bebas dari sebarang cela dan masalah selepas penggunaan 3-6 bulan. Teruskan
     rutin pemakaian dan anda pasti yakin dengan kehebatan produk ini.

Q : Adakah Krim Malam perlu dipakai tiap-tiap malam?
A : Untuk pengguna yang baru menggunakan produk ini, penggunaan Krim Malam memang
      sangat digalakkan untuk dipakai tiap-tiap malam sehingga kulit muka betul-betul cantik,
      licin dan bebas dari segala penggelupasan. Jika yakin kulit muka anda telah licin and
      cantik, penggunaan krim malam tidak perlu lagi dipakai tiap-tiap malam. Anda boleh
      pakai selang malam (selang 1 malam atau 2 malam).

Q :Apakah kandungan bahan dalam produk ini?
A : Produk ini hanya mengandungi bahan semula jadi. Tiada bahan kimia, merkuri atau
      hidrokinon.

Q : Apakah Kesan Sampingan Produk DMS 360/ CERMIN SERI/ glowing speed?
A : Ia membersih secara semulajadi dan tidak memudaratkan kulit untuk penggunaan
      berterusan / jangka panjang. Ia juga tidak menipiskan atau memerahkan kulit muka.

Q : Sabun mudah cair bila terkena air dan rosak, bagaimana cara nak elak?
A : Sabun mudah bertindak balas pada kelembapan. Sila potong sabun menjadi bahagian
      bahagian yang kecil, gunakanlah ia sedikit demi sedikit dan simpan dalam bekas
      tertutup.

Q : Bolehkah produk DMS 360/ CERMIN SERI/glowing speed dicampur penggunaanya
      dengan produk lain yang sama jenis?
A : Sangat tidak digalakkan. Setialah pada 1 produk yang kita guna.

Q : Kenapa muka terasa sedikit pedih selepas guna produk ini?
A : Jika di awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan Krim Malam untuk
      beberapa hari tetapi rutin pemakaian Sabun pembersih dan Krim Siang usah diabaikan.
      Selepas kulit pulih baru gunakan semula Krim Malam seperti biasa.

Q : Kenapa ada keluar jerawat kasar dan ada yang halus?
A  : Biarkan jerawat itu keluar dan jangan diusik. Dengan pemakaian krim DMS 360/
     CERMIN SERI, jerawat itu akan kecut, pudar dan hilang.

Q : Kalau kulit muka normal boleh pakai ke?
A : Boleh digunakan untuk kulit muka yang normal atau tidak berjerawat kerana ia akan
     menjadikan kulit lebih lembut, gebu, licin dan cerah.

Q : Wanita mengandung boleh guna ke produk ni?
A : Boleh kerana produk ini tidak mengandungi bahan kimia yang boleh 
      memudaratkan bayi.

TESTIMONI PENGGUNA DMS 360 SKINCARE 



 Fast Respond 
#Whatsapp @IntanBeautyCentre : +60123347883
 Dropship  Diperlukan

FREE POS LAJU
HARGA KAMI :
Sebotol : RM110 SEM RM115 SS 
 PENGHANTARAN
KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian DMS 360 SKINCARE
 Terus Whatsapp ke

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
 Facebook : Intan Beauty Centre 
 Instagram : @intanbeautycentre
Syarat Pembelian : Click Sini
 Semak Tracking No : Click Sini



3 comments:

  1. Salam nk tnya krim siang dms kalau dipakai kena pakai bedak atau sunblok ke sebab saya kerja kat kawasan yg haba yg sangat panas sekarang muka naik black head la boleh hilang ke

    ReplyDelete
  2. My skin got really dry after using the soap for the first time and the after cream doesn't help to soothe the dryness.

    Is it advisable to use moisturiser then use the cream?

    ReplyDelete
  3. Kulit sy trasa pedih dan merah2.. Pngelupasan xbayak .dan tak bole ke mekqp walaupun pakai dms

    ReplyDelete